CN-Tervise Agar Pulber Toidus Tiheneb Geel Jelly Joogi Kultuuri Keskmise Spetsialiseerunud Liimi 1000 g

CN-Tervise Agar Pulber Toidus Tiheneb Geel Jelly Joogi Kultuuri Keskmise Spetsialiseerunud Liimi 1000 g

CN-Tervise Agar Pulber Toidus Tiheneb Geel Jelly Joogi Kultuuri Keskmise Spetsialiseerunud Liimi 1000 g

€29.73

Toote kirjeldus

  • Tootja: Zhejiang Yinuo Bioloogiliste Technology Co., Ltd.
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Brändi Nimi: CN-Tervise
  • Kõlblikkusaeg: 540 päeva
  • Kaal: 1
  • Laengu Ühik: Kotid
  • Osakonna Nimetus: Täiskasvanud
  • Sugu: Unisex
  • Sertifitseerimine: ce
  • müüja: Qihe Blue Moon E-Kaubanduse Co., Ltd.
  • Pakend: Kott Pakett

Tava Agar Jelly 1,Vala 5G Agar Pulber sisse umbes 500G (Suhe Vees, Agar On 100:1~5) Keeva Veega (üle 95 Kraadi) Aeglaselt, ja Sega, Lisades Samas, süüa Aeglaselt Tulekahju puhul 1,5 Minutit, kuni Agar Pulber On Sulanud Ühtlaselt (Nr Aglomeeritud Osakesed) ja relvarahu. 2,Külm 60-50 Kraadi, Lisada Puu-Plokid Või Piima Või Meega Või Valge Suhkru Või Oranž Kroonlehed Või Porgandi Mahla Või Muud Köögivilja Mahla-ja Muude Toiduainete-nagu Materjalide arvesse Agar Pulber Sulamine Sol, ja Segatakse Ühtlaselt.Vala Klaasi Või Saia Hallitus ja Oodata, Jahutus-ja Vormimiseks. 3,Cool 38 Kraadi, Oodake, kuni See On Täielikult Tahkunud, Siis Saab Hallituse, ükshaaval Selge, Värviline, Kõrge-Klassi Agar Jelly, Pudding Oli Sündinud Tähele, Et Agar Pulber Tuleb Sulanud koos õige Koguse Külma Veega Esimene.Agar Maitseb Palju Paremini ja Maitseb Paremini kui Teised Toidud Valmistatud Liimid.Lisaks On Kasutatud Stabilisaator, Agar Saab Ka Vältida Pakendite Haardumist.Kui Kontsentratsioon Agar Jõuab 0.5% 1.0%, Võib Kasutada nagu Stabilisaator Läbipaistev Suhkrut Kate Praetud Pannkook, ja Samal Ajal, See tõstab Viskoossust ja Pinnale Liim Jõud, Tahkestub Kiiresti, Suureneb Toidu Paindlikkuse ja Vähendab Pinna rikked ja Lõhed.Agar On Sageli Segatud Muude Taimede Liimi.Sest Agar Saab Kasutada Täitematerjalina ja Leavening Agent, ja Saab Asendada Tärklis Teha Tabel Pasta, Tärklis-Tasuta Leiba ja Jahu Suupisteid.Kui Kontsentratsioon Agar Jõuab 0.1% kuni 1.0%, Seda Saab Kasutada nii Säilitusaineid.Mõju Joogi Võib Teha Jook on Peatatud Olekus.Paljudes Kummi ja Eriline suhkrusisaldusega Toidud, Näiteks, Rasv On Populaarne Toidu Lisaaine.Agar Kasutatakse, et Teha Jää Puu-Kaste ja Jää Lagunemist.Agar Võib Vähendada Tselluloosi Eraldamine Piimatooted, Parandada Kooskõla, Juust ja Nii edasi.Toote Ametikoht:Agar On Koagulatsiooni ja Stabiilsus, ja Saab Kasutada Paksendaja, Ajastiga Kalgendavad Agent, Peatamise Maitseaine, Emulgaator, Stabilisaator ja Sideainet.Toote Kasutamine:Agar On Laialdaselt Kasutatakse, et Teha Teravilja Joogid, Riisi Veini Joogid, Puu-Veini Joogid, Puu-mahlajoogid, Crystal Sepitsus, Lambaliha Supp, Viie Toidukorra Liha, Sink, Vorst, Marmelaad, Magustoit, Jäätis, Kaunistus Kooki, Kaheksa-Aare Puder, Hiina Salat ja Nii edasi.Agar Kasutatakse Hambapasta, Šampoon, Näo Puhastite, Kosmeetikatooted, Kemikaalid Igapäevaseks Kasutamiseks, Jne.Tahke Parfüüm Agent Tööstuse ja On Ka Laialdaselt Kasutatakse Meditsiinilisi uuringuid.Kasutusviis:Agar Pulber Leotada Külmas Vees umbes 3-5 Tundi, Siis Pane Potti ja Lisa natuke Vett Keema, kuni See On Täielikult Lahustunud.Omadused: See On Koagulatsiooni ja Stabiilsus, Võib Komplekse, kus Mõned Ained ja Muud Füüsikalised ja Keemilised Omadused ning seda Võib Kasutada nii Paksendaja, Kalgendavad Agent, Peatamise Maitseaine, Emulgaator, Säilitusaine ja Stabilisaator.See On Valmistamisel Kasutatud Granuleeritud Oranž ja Erinevad Joogid, Želee, jäätist, Saia, Tarretis, konserve, Lihatooted, Kaheksa-Aare Puder, Tremella, mingi Pool-Läbipaistva Valge Seen pesajuur, Supp Toitu, Külma ja Riietatud Kastmega Toit ja Nii edasi.Kasutamine: Agar Kook: Võtta Üks Või Kaks Tükki Agar, 2,5 kg puhta Veega, Keedetakse koos Aeglase Tule enne Lahustunud, Lisada 0,5 KG ja Pool Valge Suhkru ja Asjakohane Summa Sisuliselt ja Pigment ning Neid ellu Külmik Jahutus pärast Kondenseerumine.Külm Kook: Võta vajalik Kogus Agar ja Leotage Seda Soojas Keedetud Vees temperatuuril 30-40 ℃ 1-2 Minutit.pärast Pehmendav Filter See välja.Vastavalt Isiklik Maitse, Valge Suhkur, Äädikas, Talisibul, Tšilli Kaste, Seesamiõli, Kookospiima, ananass, Kurk, Maapähkel, Seesamiseemned ja Muud Maitseained On Pehme, Sile ja Õrn.

Märksõnad: tsement hallituse, tervist, sperma sperma, Agar, MYG, lelexo mandelic happega, biloba, želatiin, toidu-korea, eyedrop

Kommentaarid

Hinnang